Mededeling over onze kerstboomverbranding

Na vijf succesvolle edities van de kerstboomverbranding hebben we als vrijwilligers besloten om geen verbranding meer te organiseren in Linden.

Steeds meer gemeenten en provincies verbieden het verbranden van kerstbomen. We merkten ook dat het aantal gebrachte kerstbomen jaar na jaar daalde.  

Wat ons wel bijblijft zijn de massale opkomst en steun voor de goede doelen in de buurt. Dit was en is de belangrijkste betrachting van de kerstboomverbranding: mensen samen brengen en de winst integraal schenken aan initiatieven in Linden of omgeving met een warm hart voor medemensen.

Het grote vuur van de Lindense kerstbomen zal niet meer oplaaien, maar dit betekent nog niet dat de vlam in de harten van de vrijwilligers van dit initiatief gedoofd is.

We werken in alle stilte aan iets nieuws voor 2020. Het doel blijft hetzelfde: mensen samen brengen en verenigingen steunen met een warm hart voor medemensen.

Want Linden is een warme gemeente, daar willen wij ons voor inzetten.

Tips en helpende handen zijn steeds welkom!

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Ontdek ons jaarprogramma !

Het bestuur heeft weer een gevarieerd en interessant programma voor jullie in elkaar gestoken: Een proeverij, wandelingen, activiteiten voor en met kinderen, wat cultuur, op ontdekking gaan in Henegouwen, de sterren bewonderen, een bedrijfsbezoek... Ontdek het in onze jaarkalender of nog beter, kom gewoon naar onze activiteiten...