Comedy-avond: optreden van De rodeo 's (Nigel Williams Wouter Monden, Johnny Trash)

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 6 oktober 2018 19u30 - 23u00
Ontmoetingscentrum Linden - KORENBLOEMSTRAAT 12, 3210 LINDEN
Wat gebeurt er wanneer drie comedyvrienden - Nigel Williams, Wouter Monden en Johnny Trash - na een voorstelling aan een toog zitten en na wat Belgische bieren ze het plan smeden om samen op tour te gaan als De rodeo 's. Waarom De rodeo 's?! Omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze met hun jokes de toeschouwers van hun stoelen kunnen doen vallen van het lachen.
De rodeo 's, dat zijn Nigel Williams, Johnny Trash en Wouter Monden.
Drie authentieke comedians die met elk hun eigen stijl het comedyminnend publiek een onvergetelijke en onvervalste line-up presenteren.

Nigel Williams is dan wel gestopt met soloshows, hij aarzelde geen seconde om in een line-up met Johnny Trash en Wouter Monden op tour te gaan. Hij bestookt het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy in de zuiverste Angelsaksische traditie: maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd, confronterend. Hij laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds met een vette knipoog - meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. TV-kijkend Vlaanderen kent hem van Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch.

Wouter Monden is een sympathieke Hollander. Ja echt, ze bestaan. Door zijn energieke verschijning pakt hij elk publiek in. Zijn comedy is toegankelijk maar Wouter kan ook scherp uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Hij babbelt graag over zijn ervaringen als jonge vader, hardloper en comedian in het bijzonder en als gast in het algemeen. Wouter won de Culture Comedy Award (de jury riep hem uit tot het grootste stand-upcomedytalent van 2010), hij gooide in 2013 hoge ogen bij het Leids Cabaret Festival (De jury noemt hem een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat), in 2015 stond hij in de halve finale van Camaretten.

Drie vrienden, drie comedy acts, één line-up.
Ambiance verzekerd!

Website:
www.nigelwilliams.be
www.johnnytrash.be
www.woutermonden.nl

Teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=1_0UtdfP6Ek


Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
De Rodeo's
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Linden
Meer weten?
Prijs
€ 17,00
Betaling: Rekeningnummer: BE27 7343 5701 4973 - Landelijke Gilde Linden met vermelding "optreden De Rodeo's". De bestelling is pas in orde wanneer de betaling in orde is. Bevestiging per mail volgt. De kaarten liggen de avond zelf aan de kassa klaar.
Reservatie
Bestelling kaarten via landelijke-gilde-linden@hotmail.com
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0486 13 57 22

Meer activiteiten

  • 30 nov

    Antarctica heen en terug, het verhaal van een poolreiziger over de klimaatopwarming